IZLOŽBA “On ja ona“ u Bujama

Izložba “On ja ona“ Else Demark Mazalović, Borne Mazalović i Edenee Mazalović bit će otvorena u srijedu, 26. lipnja u 19 sati u Kuli Sv.Martina u Bujama.

“Ispod maski napisana su imena: Edenea, Elsa, Borna. Imena naših autora, ali to ste mogli biti i vi! Svijet mašte i kreativnog stvaranja nije privilegija nekih „čudnih“ ljudi, kako ih okolina u ne razumijevanju zna nazivati. Osim edukativnog karaktera, zanimljivost ove izložbe je u bogatstvu materijala i medija, koji su korišteni; od akrila na platnu, preko ilustracija slikovnica u pastelu i keramike, do nakita od prirodnih materijala i reciklaže plastike, te kombiniranih tehnika. Poznavajući Elsinu stvaralačku strast i djetinju radoznalost, kojom upija sve što vidi, ne treba nas čuditi ovakva šarolikost tehnika koje koristi, a istovremeno usvojene tehnologije prenosi djeci”, piše kustosica Miranda Legović u katalogu izložbe.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 + = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum