POČINJE „KREAKTIV“- GLAZBENA RADIONICA IZRADE FILMSKE MUZIKE i MUZIKE ATMOSFERE

rok: 16.06.2019

Besplatna glazbena radionica namijenjena djeci i mladima bit će održana od 17. lipnja do 12. srpnja u prostorima Gradske radionice. Polaznici radionice savladat će osnovne tehnike skladanja i aranžiranja muzičke podloge za film.

KreAktiv – radionica namijenjena je djeci i mladima koji se žele okušati u izazovu stvaranja muzičke podloge za film. Tijekom radionice polaznici će realizirati svoje glazbene ideje u individualnom i grupnom radu, a nastale će uratke prezentirati završne večeri na Pitching forumu.

Uvodno predavanje počinje u ponedjeljak, 17. srpnja u 18 sati u Gradskoj radionici, (Ljudevita Posavskog 10, Stoja, Pula). Broj mjesta ograničen je na 10 polaznika.

Prijava za radionicu otvorena je do 16. lipnja 2019. god.

Prijavnica za KreAktiv.

Voditelji radionice su glazbeni pedagog i umjetnik Marko Jovanović i filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović. Projekt se provodi u organizaciji Gradske radionice u partnerstvu sa Pulskom filmskom tvornicom a  pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 + = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum