Tribe / Block Party u dvorištu DC-a Rojc

TRIBE / Block Party cjelodnevna je manifestacija koja će biti održana u petak, 5. srpnja u unutarnjem dvorištu društvenog centra Rojc u Puli.

Raznolik program sadržava dvije izložbe domaćih i stranih autora u dvorištu Rojca i u Dnevnom boravku Rojca. U dvorištu Rojca izlažu: Bad Taste, DIK kolektiv, Nataša Berk, Igor Dražić, Anna Gaspotić, Petra Gardijan, Iva Horvat, Edna Jurcan, Lea Komel, Marko Krnjajić, Iva Kuzmanovic, Slaven Legović, Oleg Morović, Aleksej Orel, Petra Pletikos, Vilenia, Ivana Vojnić Vratarić, Marko Vojnić i Zolferino, dok u Dnevnom boravku Rojca na izložbi „(De)Konstrukcija ženske perspektive“ izlažu: Anna Gaspotić, Dora Ramljak, Dunja Verbič i Milica Macanović.

Osim izložbe sastavni dio block partya je glazbeni dio na kojem će se predstavili kolektivi iz DC Rojca te i gosti iz Italije: BukaNoise collective (Pula), Foreigners Everywhere (Pula-Zagreb), Roots A Spread (Bologna-Bolzano), Warrior Charge Soundsystem (Udine), Prancing D (Zagreb) i Rafiki Selector (Pula).

„Block party ili ulična zabava ima svoje posebno kulturno značenje u revitalizaciji međuljudskih odnosa koji započinju sa prvim susjedima. Publika cijeli dan može uživati u glazbi, izložbama te upoznati nekog novog korisnika Rojca, uspostaviti suradnju s njim ili novo prijateljstvo. Na takav način voljeli bi približiti širu javnost u rad i vrline potencijala DC Rojca kao jednog od inkubatora nezavisne scene grada Pule. Sadržaji manifestacije biti će popraćen live streamingom na Radio Rojcu“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 − = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum