Predvečer poetike – Poetika sutona u DC-u Rojc

Prva otvorena Predvečer poetike – Poetika sutona bit će održana u četvrtak, 18. srpnja u 19 sati u dvorištu Karlo bara Društvenog centra Rojc.

„Za razliku od klasičnih ‘večeri poezije’ u dvorištu Karlo bara, u četvrtak svatko može učestvovati i podijeliti svoja poetska iskustva iz književnosti i izvan nje. Uživajte u zborištu sutona, uz piće i knjigu i probudite noć čitajući neku (svoju) pjesmu ili ulomak koji vaš privlači. Stolovi su opskrbljeni knjigama i mikrofonima, a događaj će vodit performer Igor Zenzerović i Damjan Benić. U slučaju kiše, čitanje se seli u intimniji prostor kafića“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 6 = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum