PREZENTACIJA I PITCHING FORUM RADIONICE IZRADE FILMSKE MUZIKE I MUZIKE ATMOSFERE

Devet glazbenih uradaka  nastalih na radionici „KreAktiv“ premijerno će biti izvedeno i prikazano u nedjelju, 14. srpnja s početkom u 21 sat u pulskoj Gradskoj radionici.

Na besplatnoj radionici namijenjenoj djeci i mladima, devet je polaznica i polaznika savladalo osnovne tehnike skladanja i aranžiranja muzičke podloge koristeći isječke iz filma „Metropolis“ Fritza Langa te vježbe/video instalacije pulskog umjetnika Saše Bestulića. Radionica se odvijala u grupnom i većim dijelom individualnom radu sa polaznicima.

Ostvarene će se glazbene ideje i uratke prezentirati završne večeri na Pitching forumu gdje su pozvani multimedijalni umjetnici/producenti (djelatnici sa radija, iz teatra, članovi plesnih i akrobatskih skupina) koji žele izabrati glazbenu dionicu interesantnu za njihov medij da ostvare suradnju s autorima.

Svi će nastali glazbeni radovi biti uploadani na web stranicu Gradske radionice gdje će ih drugi umjetnici/mediji moći slobodno koristiti za daljnje stvaranje.

Voditelji radionice su glazbeni pedagog i umjetnik Marko Jovanović i filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović. Projekt se provodi u organizaciji Gradske radionice u partnerstvu sa Pulskom filmskom tvornicom a  pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 7 = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum