Radionica Biodanze u Poreču (31. 8. – 1. 9.)

rok: 30.08.2019

Udruga Ars.Polis iz Poreča poziva sve zainteresirane na međunarodnu radionicu Biodanze, „plesa života“, svjetski priznate metode razvoja ljudskih potencijala koju je razvio čileanski psiholog i antropolog Rolando Toro Araneda. Radionicu će voditi Nataša Kern iz Slovenije, osnivačica tamošnje škole osposobljavanja za učitelje Biodanze u trajanju od tri i po godine.

„Za sudjelovanje na radionici nije potrebno nikakvo plesno ni drugo predznanje, samo opća kultura i dobra volja. Biodanzu plešu muškarci i žene svih dobnih uzrasta, od djece do starijih ljudi. Ova radionica je namijenjena odraslima, bez dobnog ograničenja (uz poštivanje vlastitih mogućnosti). Radionica će se održavati u subotu, 31. kolovoza i nedjelju, 1. rujna u Maloj sali Pučkog otvorenog učilišta Poreč, iako je moguće da zbog velikog interesa i broja prijava (preko trideset) bude prebačena u veću dvoranu. Oba dana će biti podijeljena u dva bloka „doživljavanja“ u trajanju od po tri sata, s pauzom za ručak i odmor između“, navode organizatori.

Više o samoj temi SENZULANA PLANETA.

Cijena je 555 kn za rane prijave do 15. srpnja, uz obaveznu uplatu akontacije od 185 kn na račun Udruge (nakon tog datuma cijena je 740 kn):

IBAN: HR9423600001101716918

Udruga Ars.Polis

Anke Butorac 9

52440 Poreč

OIB: 80097360122

Podaci za prijavu: IME I PREZIME, ADRESA, E-MAIL ADRESA I BROJ TELEFONA.

Za informacije i prijave pišite na jana@ars.polis.hr ili zovite na +385 91 1860 514 (Jana Žufić).

Leave a Reply


7 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum