Završna faza FreeZURE

FreeZURA – slobodna zajednica umjetnika u razvoju inovativan je projekt koji provode Savez udruga Rojc u suradnji s udrugama Kontakt, Gradska radionica i Zvona i Nari u svrhu stvaranja poticajnog okruženja za osnaživanje kompetencija mladih na području kulture i umjetnosti u Istarskoj županiji.

Kreativne edukacijske radionice – glazbena radionica, radionica kreativnog pisanja i nakladništva, radionica stripa i ilustracije, radionica suvremenog plesa i likovna radionica izrade murala u završnoj su fazi, stoga pozivamo mlade od 15 do 25 godina da sudjeluju u stvaranju završnog rada ovih radionica. Zainteresirani se mogu uključiti prijavom na internetskoj stranici www.freezura.eu. Radionice će se provoditi na području grada Pule, a sudjelovanje na radionicama je besplatno za sve polaznike.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum