Zvjezdan Ružić Sextet na 24. Jazzu u lapidariju

Nakon prošlotjednog otvorenja, 24. Jazz u lapidariju nastavlja s bogatim i svježim programom za sve ljubitelje jazza, improvizacije i varijacija na temu u srijedu, 10. srpnja u 21 sat s nastupom Zvjezdan Ružić Sexteta. Ulaz je slobodan.

Porinom nagrađivan pijanist Zvjezdan Ružić okuplja sekstet izvrsnih glazbenik s kojima je prije dvije godine snimio svoj prvijenac The Nightingale Cabaret. Svoje polifone strukture i muzičke dijaloge Ružić dovodi u porečki lapidarij u sastavu: Zvjezdan Ružić, klavir; Tomaž Gajšt, truba; Vojkan Jocić, soprano saksofon; Lenart Krečič, tenor saksofon; Miha Koren, kontrabas; Adriano Bernobić, bubnjevi.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 + = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum