Poetika srcoprolića: Predvečernje čitanje u suton u dvorištu Rojca

Program Poetika srcoprolića: Predvečernje čitanje u suton bit će održan u ponedjeljak, 16. rujna s početkom u 18 sati u unutarnjem dvorištu Društvenog centra Rojc, na terasi Karlobara. Događaj moderira Igor Zenzerović.

„Inspirirani prvom POETIKom SUTONa, radujemo se nastaviti s novom temom. Princip je isti kao i prošli put, zgrabite i ponesite svoje ideje, zgužvane pjesme, misli, nedovršene knjige za samopomoć i druga izražajna sredstva srca. Predvečer poetike je otvoren forum voajera ozvučenih misli i svatko je dobrodošao čitati i slušati. U dvorište Karlobara ponesite najdraže pjesme/citate ili podignite jednu od mnogih knjiga koje vas očekuju za stolom, pročitajte ih naglas ili u sebi“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 5 = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum