Poziv na radionicu “Vodič kroz virtualne razmjene Erasmus+”

Radionica Vodič korz virtualne razmjene Erasmus+ koju je pripremila organizacija mladih „Lotina kutija“ održat će se u srijedu, 18. rujna, od 11 sati u pulskoj Središnjoj knjižnici.

„Erasmus+“ virtualne razmjene dio su „Erasmus+“ programa koji omogućuje lako dostupno interkulturalno učenje mladima od 18 do 30 godina koji žive u Europi i na Južnom Mediteranu. Polaznicima će biti prezentirane osnovne informacije o programu, razmjenama mladih i virtualnim razmjenama. Radionicu sufinancira Istarska županija – Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu.

„Lotina kutija“ je utemeljena na promicanju vrijednosti demokracije, aktivnog građanstva i jednakosti. Projekti Lotine kutije temelje se na aktivnostima vezanim za mlade u našoj zajednici i promiču cjeloživotno učenje, aktivno građanstvo i europske vrijednosti. Više informacija možete dobiti na mail adresi info@lotina-kutija.hr ili web stranici www.lotina-kutija.hr.

Priredila P. A.

Leave a Reply


5 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum