Filmske radionice „Samo nebo nam je granica“ za starije od 54 godine u DC-u Rojc

Filmske radionice „Samo nebo nam je granica“ bit će održane od 11. do 15. studenog, u prostorijama Dnevnog boravka Društvenog centra Rojc u Puli. Program u trajanju pet dana održava se od 9 do 15 sati. Organiziran je zajednički ručak koji je, kao i cijeli program, za polaznike potpuno besplatan.

Radionica na kreativan i zabavan način potiče zanimanje za sedmu umjetnost, medije i sadržaje koje vole mladi te posredno zbližava generacije. Kroz praktičan rad, gledanje filmskih primjera i raspravljanje o njima polaznike se uvodi u svijet filma, filmskih profesija te zanimljivih filmskih sudbina. Radionica “Samo nebo nam je granica” nudi kvalitetnu zabavu, stvaranje i maštanje.

Radionica “Samo nebo nam je granica” namijenjena je polaznicima starijim od 54 godine, svima koji vole filmove i koji žele saznati nešto više o njima. Osim filmu, radionica je posvećena i novim medijima te polaznici mogu saznati i naučiti nešto o novomedijskim trendovima, interesima novih generacija, odnosno čime se bave njihova djeca i unuci. Kroz rad u grupi, zajedničko promišljanje koje strukturirano vode dva filmska stručnjaka biraju se najzanimljivije priče koje postaju autentična filmska djela.

Radionica “Samo nebo nam je granica” u Puli, koji udruga Bacači Sjenki provodi u suradnji sa Savezom udruga Rojc, nastavak je uspješno provedenog programa nastalog kroz provedbu istoimenoga projekta financiranog kroz Europski socijalni fond. Nakon prvih, vrlo uspješnih radionica u Zagrebu, Sinju i Pakracu udruga Bacači Sjenki provodi novi ciklus radionica u suradnji s partnerima iz mreže društveno-kulturnih centara čiji je korisnik Savez udruga Klubtura u Puli, Zagrebu i Karlovcu kroz  ESF projekt DKC-HR (Društveni kulturni centri Hrvatske).

Kako se prijaviti na radionicu?

Ispunjavanjem prijavnog obrasca na stranici projekta: www.samonebo.eu/prijave

Telefonski:

01/464 02 62

Slanjem upita na e-mail:

samonebonamjegranica@gmail.com

Tko se može prijaviti?

Radionice su namijenjene osobama starijim od 54 godine; u trenutku provedbe radionica polaznici trebaju imati navršenih 55 godina.

Rok za prijavu je do popunjenja radionice.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 − 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum