„Poetika politike divljeg seksa“ u Dnevnom boravku DC-a Rojc

Program „Poetika politike divljeg seksa“ bit će održan u četvrtak, 17. listopada u 19 sati u KarloBaru Društvenog centra Rojc.

„Da li je odazivanje zovu divljeg onaj tajanstveni trenutak kada se titraj uma zasiti samoga sebe i kad tijelom upravlja čisti instinkt – jesam li ja, tada, ‘više’ ja? Rijetki su takvi trenutci u tehno-đumbusu života. Pa kada se dogode, u treptaj oka (onog u kojem smo prepoznali poziv) drugoga spremni smo rastrgati i baciti sve slojeve ljudskosti zgužvane na pod, da nam sama pomisao na uljudnost izaziva mučninu zarobljene životinje. Da li se i vama to dogodilo? Poznajete one okuse i mirise onkraj čistih plahti prizvane alkemijom požudnih nektara, beštije koje se hrane razderanim najlonkama, dodire koji orkestriraju bez ikakvog dirigenta simfoniju ogrebotina, šamara ili lupanja? Gdje je granica kada suglas utone u moru strasti? Da li vas je strah i zazire li politika odgovoriti na pitanje: tko tu koga j#$e !?

„Sa takvim i sličnim pitanjima igrat ćemo se na trećoj predvečeri poetike enigmatičnog naslova „Poetika politike divljeg seksa“! Predvečer poetike je otvoren forum voajera ozvučenih misli i svatko je dobrodošao čitati i slušati. Ovaj se put pripremimo navlažiti književne vijuge i ukrutimo prste za listanje razbludnih stranica romana, uputstva za uporabu, kratkih priča, statistika ili pjesama vaših sladostrastvenih autora i autorica. Naravno, kao i uvijek, autorski tekstovi su više nego dobrodošli! Ako niste u mogućnosti pridružiti nam se u subotu u suton, pošaljite nam na facebook naslov teksta kojeg želite da pročitamo u vaše ime. Pratite u raspravi updateove i novosti koje će vas sigurno uzavreti!“, poručuju organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 + 4 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum