POZIV MLADIM AUTORIMA ZA IZLAGANJE U KLUBU MLADIH “KLUB 21”  DKC-a LAMPARNA U 2020. GODINI

rok: 25.10.2019

Klub mladih “Klub 21” DKC-a Lamparna poziva mlade autore i autorice bez profesionalnog iskustva koji se bave vizualnim izričajem (slikarstvo, kiparstvo, grafika, fotografija, video, novi mediji…) kao i zvučnim instalacijama, performansima i sl., da se prijave za samostalno ili skupno izlaganje u 2020. godini.

Prijava mora sadržavati:

– Fotografije 3 rada u jpg formatu i/ili kratki video, zvučni zapis, u skladu s medijem umjetničkog djelovanja.

– Kratku izjavu autora o konceptu predloženog rada (do 1 kartice teksta).

– Kratki životopis (do pola kartice teksta).

Prijave se podnose na e-mail adresu: lae@pu.t-com.hr, predmet: KLUB 21 – PRIJAVA ZA IZLAGANJE zaključno do 25. listopada 2019.

Radove će odabrati žiri kojeg čine 3 člana Labin Art Expressa XXI, a o rezultatima će prijavitelji biti obaviješteni putem e-maila, najkasnije do 9. studenog 2019.

Organizacija izložbi je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 + 5 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum