Predavanje Josipa Vretenara “Pulska javna skloništa: neistraženo podzemlje grada”

U povodu obilježavanja Dana Misericordie u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula, u četvrtak, 10. listopada u 18 sati Josip Vretenar održat će predavanje na temu „Pulska skloništa: neistraženo podzemlje grada“.

Program Dana Misericordie započinje istog dana u 9 sati posjetom Svetištu Gospe od Milosrđa u suradnji s OŠ Centar, a organizira se u suradnji s Mjesnim odborom Stari grad – Grad Pula i Društvom Smaregliana Pula.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 + 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum