Prvi književni “Kviz među koricama” u Klubu-knjižari Giardini

Ekipa Kluba-knjižare Giardini 2 odvažila se uploviti u kvizaške vode prvim književnim “Kvizom među koricama” na čelu s iskusnom kapetanicom Sandrom Vanjak koji će biti održan u srijedu, 30. listopada s početkom u 20 sati.

„U moru općih i specifičnih kvizova, glazbenih, filmskih, fanovskih, nabrijanih i opuštenih, književni je kviz rijetki ulov. Poslastica mjesečara koji zaranjaju u najdublje kutke knjižara i knjižnica, zavlače se u najudaljenije špilje kako bi ostali nasamo s pronađenim blagom. Sandra Vanjak nam je pripremila rutu koja će oduševiti i iskusne kvizolovce, a koju mogu pratiti i mali od palube. Povodom srebrnog pira Sajma knjige u Istri, Sandra će nas provesti kroz sajamsku prošlost, živote i djela pisaca koji su posjetili Sajam tijekom 25 godina, a čija najbolja literarna ostvarenja možete pronaći u Klubu-knjižari Giardini 2. Kako biste se pripremili za ovu neobičnu avanturu pratite događaj na kojem ćemo objaviti popis autora. Predviđene su ekipe od 2-4 hrabrih mornara/ica do popunjenja kapaciteta, a prijaviti se možete mailom, putem inbox-a na Facebooku, na zidu eventa ili dolaskom u knjižaru – kako vam drago! Kako bi pobjeda bila slađa, a poraz što bezbolniji, pripremili smo nagrade za prvo i predzadnje mjesto, naravno – u knjigama“, poručuju organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 + 9 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum