Radionica fotografije „Grad priča” u druge Inkubator i vodnjanske Apoteke

rok: 03.11.2019

Udruga Inkubator iz Pule, u suradnji s Apotekom – Prostorom za suvremenu umjetnost iz Vodnjana, realizira u studenom 2019. godine, prvu u nizu radionica fotografije pod nazivom „Grad priča“. Radionica je jednomjesečna, sa susretima (predavanja i vježbe) koji će se održavati dvaput tjedno u trajanju od 90 minuta. Radionica fotografije namijenjena je kako onima koji se fotografijom bave u slobodno vrijeme, tako i onima koji se fotografijom bave profesionalno; ukratko, svima onima koje zanima kako kroz medij fotografije razviti i predstaviti svoj autorski koncept. Mentor ove radionice je Marko Krnjajić, a uvodno predavanje održat će Matija Debeljuh.

Na radionici će se dodjeljivati zadaci koje će polaznici odrađivati na tjednoj bazi. Nakon zaokruživanja određene cjeline (praktične i teorijske), održavat će se zajedničke i interaktivne analize materijala: one su zamišljene kao dijalog svih polaznika, koji će zajedno s mentorom promatrati i analizirati određene fotografije nastale na radionici, te njihovim autorima davati konstruktivne povratne informacije.

Polaznici će se upoznati s radom najvećih fotografa 20. stoljeća, kao i sa radom suvremenih svjetskih umjetnika koji se izražavaju u mediju fotografije, što će im pomoći da kroz praktičan rad razviju vlastiti fotografski projekt.

Za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju, 3 do 5 fotografija i motivacijsko pismo (200 riječi) u kojem treba navesti i vlastita očekivanja od radionice. Prijave se šalju na adresu inkubatorpula@gmail.com najkasnije do 3. studenog 2019. Broj polaznika je ograničen.

Sva dodatna pitanja u vezi radionice možete dobiti na telefon 098 964 2907 (Marko Krnjajić) i 098 904 9100 (Matija Debeljuh), ili na prethodno navedenu e-mail adresu.

Ovaj edukativni program je besplatan te se razvija i održava pod pokroviteljstvom grada Vodnjana.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 6 = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum