U očekivanju Nobela za književnost u Klubu-knjižari Giardini 2

Program „U očekivanju Nobela: live prijenos objave dobitnika Nobelove nagrade za književnost“ bit će održan u četvrtak, 10. listopada u 12.30 sati u Klubu-knjižari Giardini 2.

„Zasigurno ste barem jednom ostali budni do kasno u noć čekajući dodjelu Oscara ili strastveno pratili Euroviziju i navijali za svoje favorite. No, jeste li ikad gledali objavu dobitnika najpoznatije svjetske nagrade za književnost? Ono što Nobela za književnost najviše razlikuje od ostalih nagrada je tajnost nominacija. Iz tog vam razloga preostaje jedino špurijus ili kuloarske priče u predviđanju pobjednika. Ove godine uzbuđenje dodatno raste budući da se po prvi put odjednom objavljuju čak dva dobitnika za 2018. i 2019. godinu“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum