Izložba strip tabli i ilustracija Enisa Čišića „Frames“ u HUIU galeriji

Otvorenje izložbe strip tabli i ilustracija Enisa Čišića naziva „Frames“ bit će održano u četvrtak, 7. studenog u 20 sat u pulskoj galeriji Hrvatskog udruženja interdisciplinarnih umjetnika.

„Svojim vrsnim ilustratorskim sposobnostima, osim što je obogatio mnoge projekte i izdanja u svojoj zemlji, a i šire, Enis će možda Pulskoj publici biti najinteresantniji zbog svog angažmana za svima poznatu izdavačku kuću Marvel Comics“, napominju organizatori.

Enis Čišić je strip crtač i ilustrator rođen u Sarajevu gdje je i završio Akademiju likovnih umjetnosti. Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u reklamnoj i strip industriji radeći na mnogobrojnim projektima koji obuhvaćaju: strip, ilustraciju te film i kazalište. Među mnogobrojnim radovima svakako treba istaknuti suradnju sa svjetski poznatom izdavačkom kućom Marvel Comics za koju je do sada imao priliku crtati poznate strip junake kao što su Iron Man, Spiderman, Captain America, Hulk, Nick Fury i ostali u stripovima koji su objavljeni na svim jezicima.

Izložbu se može pogledati od 20. studenog, svaki radni dan od 12 do 20 sati.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + 8 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum