Pulski Munchies Soundsystem u Uljaniku slavi četiri godine postojanja

Udruga Sub Movements i Munchies Soundsystem organiziraju proslavu četvrtog rođendana Munchiesa, prvog istarskog sound systema u petak, 22. studenog u pulskom klubu Uljanik.

„Zagrijavanje u velikoj sali Uljanika počinje u 22 sata uz probranu selekciju Algoriddima dok ostatak večeri preuzimaju slavljenici, Munchies sound system u punom sastavu s cijelim sound systemom. Plesače u Uljaniku očekuju kovčezi puni ploča i glazbena selekcija žanrova od rootsa, rub-a-duba, uk dubwisea i steppersa. U maloj sali slavljenici pripremaju program Diskolekcija koji je do sada dva puta održan u Umagu, a ovo će biti prvo Pulsko izdanje ove klupske večeri. Za pultom će se naći DJ-i Chiko, Ervin, Jinxie Grooves i Mr.M koji će provjerenim disko hitovima rasplesati svakoga tko se nađe u blizini. Rođendanski parti Munchies Soundsystem 4. Anniversary je 14. događanje u sklopu programa Dub arena koji Udruga Sub Movements organizira u klubu Uljanik od 2016. godine. Za zvuk i svjetlo na događanju brinu se Grooves & Colors i Scoop System“, navode organizatori.

Munchies sound system je do sada realizirao oko 130 nastupa u Austriji, Sloveniji, Španjolskoj, Nizozemskoj, Italiji, Srbiji te po cijeloj Hrvatskoj stvorivši veliku mrežu poznanstava s kolektivima i udrugama s kojima su surađivali. Festivali na kojima su gostovali su Zion Station, Outlook festival, Modem, Seasplash te mnogi drugi. Vlastiti festival Escape the City u Barbarigi pokrenuli su 2018. godine, a uskoro će najaviti i datum trećeg festivalskog izdanja.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 + = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum