Božićni maraton filmova u Kinu Valli

Božićni maraton filmova bit će održan u nedjelju, 22. prosinca u Kinu Valli. S pet naslova iz recentne filmske povijesti, gledateljima će cijeli dan na raspolaganju biti filmovi po prigodnoj cijeni od 10 kuna po projekciji.

Jutro otvara u 11 sati „Arthur Božić“ (r. S. Smith) 2008., sinkronizirana animirana avantura o pogrešno dostavljeno poklonu koji dovodi u pitanje vjeru u Božić. U 15 sati na rasporedu je „Polar Express“ (r. R. Zemeckis) 2004., o dječaku Peteru koji se na Badnjak ukrca u Polar express i upušta u čarobnu avanturu tijekom koje će mnogo naučiti o prijateljstvu, hrabrosti i božićnom duhu. Od istog redatelja, u 17 sati gledatelje očekuje „Božićna priča“, animirana verzija klasičnog romana Charlesa Dickensa o viktorijanskom bogatunu na putu ka samo-iskupljenju uz pomoć nekoliko misterioznih Božićnih ukazanja u kojemu glavne uloge igraju Jim Carrey, Gary Oldman i Colin Firth. „Četiri Božića“ (r. S. Gordon) urnebesna je komedija iz 2008. godine koja donosi priču o bračnom paru koji se istinski trudi za Božić posjetiti sve četvoro svojih razvedenih roditelja a prikazat će se u 19 sati. Maraton zatvara u 21 sat kultni film „Predbožićna noćna mora“ (r. H. Selick), priča o Jacku Skellingtonu koji slučajno naiđe na Svijet Božića koji je pun boja, svjetala i veselja i shvati da želi preuzeti mjesto Djeda Božićnjaka.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 2 = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum