Norvežani u Puli

Tijekom siječnja u pulskom Kinu Valli održati će se ciklus suvremenog norveškog filma, organiziran u suradnji s norveškim veleposlanstvom.

Ciklus je započeo u utorak (7. siječnja) projekcijom nagrađivane i hvaljene drame “Slijepa” (redatelj Eskil Vogt), o slijepoj ženi koja sumnja da je muž vara. Sljedeći utorak (14. siječnja) na programu je drama “Prije snijega” (redatelj Hisham Zaman), a tjedan kasnije “Redoslijed nestanka” (redatelj Hans Petter Moland), triler o vozaču ralice u norveškoj provinciji koji osvećuje sina stradalog od mafijaške ruke. Zatim 28. siječnja slijedi potpuno drugačija komedija obiteljske tematike “Ostati živ” (Charlotte Bloom), a ciklus 4. veljače završava dokumentarnim filmom “Optimisti”. Riječ je o dokumentarcu koji se bavi radom odbojkaške ekipe koju čine gospođe u dobi od 66 do 98 godina.

 

E. L.

Leave a Reply


6 + 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum