Objavljen natječaj za selektirani tematski projekt HDLU-a Istre „Umjetnosti i politika“

rok: 06.04.2020

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Istre poziva članove svih HDLU-ova u Hrvatskoj na sudjelovanje u selektiranom tematskom projektu „Umjetnost i politika“. U projektu mogu sudjelovati članovi svih hrvatskih društava likovnih umjetnika u Hrvatskoj.

Umjetnički savjet HDLU-a Istre selektirat će prijavljene radove. Izbor medija i veličina rada su slobodni, no autori moraju voditi računa o veličini galerijskog prostora HDLU-a Istre s obzirom na to da radovi koji zbog svojih dimenzija ne bi mogli biti izloženi, Umjetnički savjet neće prihvatiti.

Maksimalna veličina radova je 150 x 150 cm.

  • prijavu, fotografije i opise radova autori moraju poslati do 6. 4. 2020. na e-mail adresu hdlu.istre@inet.hr
  • odabir pristiglih radova izvršit će se do 10. 4. 2020., kada će autori biti obaviješteni o rezultatima izbora
  • izabrane radove autori moraju dostaviti u sjedište HDLU-a Istre u Zagrebačkoj 4 u Puli do 20. 4. 2020. godine.

Izložba odabranih radova na predloženu temu projekta bit će otvorena 23. 4. 2020. i trajat će do 12. 5. 2020.

O svim detaljima vezano za novčane i druge nagrade HDLU Istre će obavijestiti nakon utvrđivanja godišnjeg proračuna, tj. nakon dobivanja odluka o dodjeli financijske potpore Grada Pule i Istarske županije.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 + 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum