Predstava Zijaha Sokolovića ususret 13. Zlatnom zubu u Poreču

Monokomedija „Kobajagi donijela me roda“ redatelja i glumca Zijaha A. Sokolovića igrat će u srijedu 26. veljače s početkom u 20 sati u porečkom kazalištu. Predstava igra ususret 13. Zlatnom zubu, festivalu komedije i smijeha  koji se ove godine održava od 26. veljače do 14. ožujka.

„Tajna vlastitog podrijetla jedna je od najuzbudljivijih koja se postavlja pred dijete od trenutka kada stekne svijest prema sebi. Roditelji su nerijetko pred dilemom kako dijete dovesti do saznanja o nastanku života prirodno, istinito i razumljivo, s mjerom i ukusom, a bez vulgarizacije i zaplitanja u mutne metafore. Ova neobična i izuzetna predstava pomoći će im da to i učine uz osmijeh i na najprirodniji i najugodniji način“, piše u opisu predstave.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 + = 17

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum