Program EU Kreativna Europa: pozivi na partnerstvo

LABIllusions, Grčka

prijava: 17.03.2020.

mjesto: Grčka; Atena

LABIllusions traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). LABIllusions djeluju u području izvedbenih umjetnosti u javnom prostoru – kao ulično kazalište zaslužno za organizaciju ‘International Street Theatre Festival’ od 2009. godine. Imaju prethodnog iskustva u provedbi projekata s potporom Kreativne Europe i općenito međunarodnoj kulturnoj razmjeni.

Partner search from Greece

U okviru Poziva EACEA/39/2019 prijavit će projekt kao voditelji, a traže partnere prvenstveno iz zemalja Zapadnog Balkana. Projekt „Reflections“ bavio bi se organizacijom međunarodnog festivala ulične (izvedbene) umjetnosti s fokusom na prioritete Poziva: A. podizanje kapaciteta KKS i C. poticanje međukulturnog dijaloga.

Kontakt:

Nikos Chatzipapas

Email: nikoschatzipapas@gmail.com

ODA Theatre, Kosovo

prijava: 17.03.2020.

mjesto: Kosovo; Priština

ODA Theatre traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). ODA Theatre je neprofitna organizacija sa sjedištem u Prištini, aktivna u kazališnoj umjetnosti, glazbi i općenito umjetnosti na otvorenom prostoru.

Partner search from Kosovo

U okviru Poziva EACEA/39/2019 zainteresirani su za razvoj projekata u području cirkuske umjetnosti i na prijedlog aktivnosti za usavršavanje cirkuskih umjetnika (razmjene iskustava, masterclass radionice, itd.). Imaju prethodno iskustvo suradnje u radu europske platforme IN SITU (umjetničko stvaralaštvo u javnom prostoru), a traže partnere u državama članicama EU te na području Balkana.

Kontakt:

Florent Mehmeti, director

Email: florenti@teatrioda.com

Phone: +383 44 152 381

World Press Photo Foundation, Nizozemska

Prijava: 17.03.2020.

mjesto: Nizozemska; Amsterdam

World Press Photo Foundation traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Neprofitna organizacija sa sjedištem u Amsterdamu kao svoju misiju navodi povezivanje ljudi sa pričama od značaja, a aktivni su u području novinske fotografije – fotoreportaže.

Partner search from Netherlands

U okviru Poziva EACEA/39/2019 traže partnerske organizacije prvenstveno u zemljama zapadnog Balkana. Kao projektnu temu od interesa predlažu za razvoj i provedbu izložbenih aktivnosti na središnju temu fotoreporterstva.

Kontakt:

Babette Warendorf

Email: babette@worldpressphoto.org

THEAMA, Grčka

Prijava: 17.03.2020.

mjesto: Grčka; Atena

THEAMA – Theatre for Disabled People traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). THEAMA je kazališna grupa sa sjedištem u Ateni, aktivna u radu s umjetnicima s posebnim potrebama u polju izvedbenih umjetnosti. Imaju prethodna iskustva u provedbi projekata s potporom Kreativne Europe.

Partner search from Greece

U okviru Poziva EACEA/39/2019 razvijaju projektni prijedlog pod nazivom „Disability and social marginalization in Performing Arts – an inclusive approach“ koji će se baviti inkluzijom u izvedbenim umjetnostima, odnosno stvaranjem okvira za edukaciju i usavršavanje umjetnika sa smanjenim mogućnostima za sudjelovanje u takvim programima.

Kontakt:

Email: theaterndisability@yahoo.com

Maria Dragataki

Email: mdragatakis@gmail.com

Izvor

Leave a Reply


6 − = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum