Pula (ni)je punk u Klubu & knjižari Giardini 2

Prvi razgovor u programu Pula (ni)je punk koji spaja glazbu i književnost bit će održan u četvrtak, 20. veljače u 20 sati u pulskom Klubu & knjižari Giardini 2.

„Program je fokusiran na detektiranje glazbenog okoliša karakterističnog za grad Pulu koji, iako dominantno obilježen punkom, znatno nadmašuje tako usku odrednicu. Istarski etnomuzikolog Dario Marušić i knjžarka Vlatka Balinčić ugostit će pulske glazbenike i razgovor, između ostalog, usmjeriti prema književnosti. Prvo druženje predviđeno je uz legendarnog Sašu Milovanovića poznatijeg kao Sale Veruda, frontmena sastava Saša 21, gitaristu, tekstopisca i suosnivača KUD Idijota, jednog od ponajboljih punk bendova na ovim prostorima“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 + = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum