„Susret“ i „Dobro se dobrim vraća“ u porečkom kazalištu

Predstava „Susret“ u produkciji Teatra EXIT gostovat će u srijedu, 19. veljače u 20 sati u porečkom kazalištu. U predstavi koju je režirala Nina Mitrović igraju Siniša Popović i Filip Križan.

„Andrej godinama nije vidio svog teško bolesnog oca. Otac prezire slabiće, a sin se boji da nema dovoljno snage da se s njime suoči. Njihov ponovni susret napeta je psihološka drama o dva čovjeka, suočena s prošlošću od koje više ne mogu pobjeći. Komad je to o ljubavi i mržnji, kajanju i žaljenju, i pitanju: što ako nam naši roditelji ne mogu ili ne znaju pružiti ljubav?“, piše u opisu predstave.

Predstava „Dobro se dobrim vraća“ Teatra Oz gostovat će u porečkom kazalištu u nedjelju, 23. veljače u 17 sati. Autorica, redateljica i izvođačica predstave je Mihaela Sirotnjak Železnik.

„Lutkarsko-igrana predstava priča je o neobičnom putovanju nastalom iz bezgranične mašte djevojčice Ike. Ika uprizori bajku o Siromahu i njegovom životnom putu na kojem čini samo dobro životinjama i biljkama koje susreće. Na tom putu susretne i kraljicu Čarobnicu koja obeća dati kraljevstvo onome tko se sakrije tako da ga ona ne može pronaći. U igri skrivača pomažu mu životinje i biljke kojima je i on pomogao i naposljetku uspijeva pobijediti kraljicu jer – dobro se dobrim vraća!“, piše u opisu predstave.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum