Završje je osvojilo 2. mjesto za najbolju lokaciju u filmskoj i TV industriji

Završje je osvojilo 2. mjesto za najbolju lokaciju u filmskoj i TV industriji, u utrci za Location Award koju organiziraju EUFCN-European Film Commissions Network i portal Cineuropa. Pobjednik je proglašen na Berlin International Film Festivalu.

Do samog kraja glasanja, vodila se neizvjesna bitka s El Hierom, lokacijom koju je nominirao Canary Islands Film.

„Ovo je velik uspjeh za naše malo Završje, koje je prednjačilo nad velikim gradovima poput Atene, Berlina, Viliniusa, Brisela i drugih prelijepih lokacija… Čestitamo pobjednicima, zahvaljujemo se svim glasačima Završja, a nama osvojeno drugo mjesto daje vjetar u leđa za nove nominacije u 2020.!“, javljaju iz Istarske filmske komisije.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 − = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum