Izložba fotografija Igora Dražića “Po Puli(zam)” prvi virtualni program HUiU galerije

Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika – HUiU kreće virtualno. Događanja pratite putem službene stranice i putem digitalnih platformi: www.huiu.hr, www.facebook.com/huiupula/ i instagrama: huiu_pula i HUIU You Tube kanala.

„Dragi prijatelji i posjetitelji, kako bi ostali prisutni u vašim mislima u ovim zaraznim vremenima odlučili smo se priključiti aktualnim hvale vrijednim trendovima te vam virtualno predstaviti izložbu koja je trenutno na programu u našoj galeriji. Tako da ne duljimo izvolite pogledati prvi segment od tri s izložbe fotografija Igora Dražića “Po Puli(zam)”: Izgradnja obalnog klektora na Rivi 2012./13. godine“, javljaju iz HUIU-a.

Virtualna izložba traje do 5. travnja, a izložbu ilustracija “32” Manuela Šumberca moći ćete pratiti od 6. travnja.

Izložba ilustracija pod nazivom “32” predstavlja 32 rada, različitih formata i namjena, svojevrsni je prikaz i presjek radova nastalih u proteklih nekoliko godina, obuhvaća ilustracije naslovnica knjiga, slikovnica, te ilustracija iz osobnih projekata. Naglasak je pak, na ilustracijama osobnih projekata, nastalih u slobodno vrijeme, u vrijeme između naručenih projekata koje služe kao svojevrsni eksperiment, istraživanje medija te kao eventualna polazišna točka za buduće projekte.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 2 = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum