Otvoren natječaj prijave filmova na DA2 Film Festival

rok: 15.04.2020

DA2 – Zagreb Design, Art & Architecture Film Festival je međunarodni filmski festival koji kroz film ujedinjuje sve vrste umjetnosti. Cilj mu je promovirati međunarodnu kinematografiju, produkciju i autore posvećene kreativnom stvaranju i temama, poput dizajna, arhitekture i umjetnosti. Pozivaju se autori, filmski umjetnici, producenti, distributeri i sales agenti da prijave dugometražne igrane i dokumentarne filmove do 15. travnja 2020.

On line prijavnica i pravilnik DA2 Film Festivala su dostupni na web stranici www.da2filmfestival.com

Drugo izdanje DA2 Film Festivala odvijat će se od 13. do 17. listopada 2020. u Zagrebu. Osam do deset odabranih naslova natjecat će se za Nagradu publike i za Nagradu “Iskra” koja će se dodijeliti najinspirativnijem filmu.

Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 1. rujna 2020.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum