Produžen rok posudbe knjiga u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula

Svi ogranci Gradske knjižnice i čitaonice Pula privremeno su zatvoreni za rad s  korisnicima zbog provođenja mjera suzbijanja širenja zaraze virusom COVID–19.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula obavještava članove Knjižnice da je rok posudbe sve knjižnične građe koju je trebalo vratiti nakon 10. ožujka 2020. produžen do 31. svibnja 2020. Također, za posuđenu građu kojoj je istekao rok posudbe nakon 10. ožujka 2020. godine zakasnina se neće računati, stoga nije potrebno vraćati posuđene knjige u knjigomat. Posuđene knjige članovi će moći vratiti kad Knjižnica nastavi s redovnim radom s korisnicima. Za dodatne upite o posuđenoj građi, načinu vraćanja i roku posudbe članovi Knjižnice mogu se obratiti e-mailom na posudba@gkc-pula.hr ili pozivom na broj telefona 300-404 u vremenu od 7.30 do 15 sati.

„Podsjećamo da Knjižnica svim građanima Istarske županije do 31. svibnja 2020. nudi mogućnost posudbe e-knjiga i audioknjiga te čitanja novina i časopisa online kroz dvije usluge: iBiblos i Talijanska digitalna knjižnica u Istri – Biblioteca digitale italiana in Istria. Riječ je o dvije različite platforme pa je za svaku potrebna zasebna prijava. Što nude iBiblos i Talijanska digitalna knjižnica u Istri – Biblioteca digitale italiana in Istria te upute za aktivaciju pojedinog korisnička računa možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://gkc-pula.hr/hr/novosti/. Sve informacije i obavijesti Knjižnice možete pronaći na www.gkc-pula.hr u rubrici Novosti te na Facebook te Instagram profilima Gradske knjižnice i čitaonice Pula. Ostanite doma, čuvajte zdravlje i čitajte e-knjige!“, poručuju iz Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 + = 17

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum