DJ Morski i “Dubina” na Radio Rojcu

Emisija „Dubina“ – glazbeni intermezzo s dubinom i širinom pod dirigentskom palicom DJ-a Morski emitira se svakog dana od 14 sati na valovima Radio Rojca.

Iza pseudonima krije se DJ Marino, punim imenom Marino Jurcan, koji iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, još od početka nezavisne rock scene 80-ih i 90-ih, preko početaka tehno scene u Fort Bourguignonu 90-ih do party scene nakon 2000-ih. Za ovu emisiju pripremio je probranu selekciju glazbe od retro lounge i soul glazbe do indi rocka novijeg datuma, naravno s primjesama elektronike. Ono što joj je zajedničko, to je dubina. U bio kojem smislu.

Izvor

Leave a Reply


− 1 = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum