Kino Valli: Metropolitan opera besplatno online

Na lokalnoj i globalnoj razini kulturne manifestacije, predstave i filmovi dostupni su putem brojnih e-servisa kako bi gledateljima olakšali i upotpunili vrijeme. Jednu od takvih inicijativa pokrenuo je i njujorški Metropolitan koji omogućava praćenje operne sezone i snimke poznatih svjetskih remek-djela.

Metropolitan raspored objavljuje tjedno, a od 14. do 19. travnja svake večeri gledatelje očekuju “Boris Godunov” (Mussorgsky), “La Rondine” (Puccini), “Le Comte Ory” (Rossini), “Madama Butterfly “(Puccini), “Adriana Lecouvreur” (Cilea) i “Der Rosenkavalier” (Strauss). Za gledanje opere nije potrebno aktivirati korisnički račun te je potpuno besplatno“, javljaju iz kina Valli.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 − = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum