Otvorene prijave za radionicu Remade in Rojc: Ableton Live X

Udruga Metamedij u sklopu projekta GRAD(imo) Rojc poziva sve zainteresirane da se prijave na online glazbenu radionicu Remade in Rojc: Ableton Live X. Radionica je namijenjena polaznicima s različitim predznanjem i iskustvom u obradi glazbe i vlastitoj produkciji.

Radionica će se održati u pet termina putem online aplikacija i platformi, započevši 20. travnja u 18:00 sati. Voditelji radionice su glazbeni pedagozi i instrumentalisti Branko Škara, Ivan Šugar i Anamarija Škara Youens.

Želimo pored tehničkih sastavnica tečaja ponuditi perspektivu artikulacije forme glazbenog djela, putem praktičnog rada na projektu, aražmanu i putem suradničkih zajednica učenja (COP). Radionica u tome smislu obuhvaća kvalitetne online materijale i mentorirani rad u sinkronom modu s polaznicima.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je izvršiti prijavu putem online obrasca najkasnije do 19. 4. u ponoć. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen.

Više informacija pronađite na ovoj poveznici.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 8 = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum