FILM “PULA I NJEZINO KAZALIŠTE” na Facebooku i YouTubeu za dan grada Pule

Film „Pula i njezino kazalište“ u režiji Katarine Radetić i proizvodnji Medvid produkcije bit će dostupan na Facebook i YouTube kanalima Istarskog narodnog kazališta Gradskog kazališta Pula povodom Dana Grada Pule, 5. svibnja u 20 sati.

„Film je to o dugoj povijesti kazališnog života u gradu. Zidovi našeg kazališta nijemi su svjedoci mnogih života, predstava, umjetnika, izvedbi… Nekima je kazalište bilo dom, nekima mjesto kreativnog izražavanja, nekima početak karijera i života… Kroz intervjue i predivne kadrove zdanja Politeame Ciscutti u kojemu se nalaze ove naše, pulske, daske koje život znače, upoznajemo dio svojega grada ali i dio sebe samih. Rekonstruirano i potpuno obnovljeno zdanje svečano je otvoreno prije točno 31 godinu (5. svibnja 1989. godine). Uz #ostanidoma, pogledajte film 5. svibnja u 20 sati na našim službenim društvenim stranicama (Facebook i Youtube) i na službenoj Facebook stranici Regional Expressa“, javljaju iz INK-a.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 1 = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum