Otkazan i 67. Pulski filmski festival

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Hrvatskoj Stožer civilne zaštite Istarske županije odlučio je otkazati sva javna okupljanja i javne manifestacije u Istri uključujući Pulski i Motovunski filmski festival te Međunarodni jazz festival u Grožnjanu.

Iz Javne ustanove PFF javljaju da se „ove godine, poštujući smjernice i upute nadležnih stručnjaka, 67. Pulski filmski festival neće održati u tradicionalnoj formi i sadržaju.

„Pulski filmski festival priključuje se općoj društvenoj odgovornosti u svrhu sprečavanja širenja zaraze virusom covid-19. Tijekom narednih dana, u dogovoru s Ministarstvom kulture Republike Hrvatske, Festival će obavijestiti javnost o eventualnim alternativnim kanalima održavanja ili prikazivanja festivalskih programa. U ovom izvanrednom društvenom trenutku, zdravlje publike, gostiju, filmskih autora i medijskih predstavnika zajednički je i jedini prioritet, te je prilagodba programa nužna kako bi poduzeli sve propisane mjere i slijedili upute za sveopću dobrobit“, kažu iz PFF-a

Priredio B. V..

Leave a Reply


6 − = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum