Predstava ”(NE)Obična priča” u kazalištu DR. Inat DC-a Rojc

Prezentacija nove predstave (work in progress), „(NE)obična priča“, nastale u koprodukciji SvilArt Studija i Udruge Čarobnjakov Šešir bit će održana u četvrtak, 9. srpnja u 20 sati u Kazalištu Dr. Inat Društvenog centra Rojc. Predstavu su realizirale i koreografirale Korana Daić i Manuela Rossi. U predstavi igraju mlade polaznice radionice na svili: Asja Burba, Zora Cvijanović, Luna Gotal, Mia Krneta, Matia Sanković i Franka Skoko, a Crnu kraljicu igra Korana Daić.

„“(NE)obična priča“ je fantastična bajka koja započinje u neobičnoj šumi, u čarobnom svijetu čudnih stvorenja. Davno, davno ova šuma se skamenila kada je u nju zakoračila tama. U toj šumi, jednoga dana izgubila se djevojčica… i tu počinje naša (ne)obična priča…“, piše u opisu predstave.

Kostimografiju potpisuju Korana Daić, Mia Krneta i Manuela Rossi. Scenografiju potpisuje Ozmali, a za oblikovanje rasvjete zadužen je Domagoj Sojć. Ulaz na predstavu je besplatan, a donacije su dobrodošle.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 + 8 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum