5. MEĐUNARODNI PULA JAZZ FESTIVAL (20. 08. 2020.)

Pula Jazz Festival slavi pet godina postojanja, a ove će se godine održati u nešto skromnijem izdanju – jedne festivalske večeri – ali sa sjajnim programom i izvođačima. Slijedit će se preporučene mjere socijalne distance i higijene.

„Na festivalskoj pozornici nastupit će bendovi iz Hrvatske koji će predstaviti jazz u svoj svojoj raznolikosti. Legenda hrvatske scene, multiinstrumentalist, pjevač, skladatelj i showman Bruno Krajcar će podići zastore festivala na sebi svojstven način, efektno kako samo on umije. Tenziju će držat headliner festivala priznata istinska zvijezda balkanske jazz scene, pijanista i skladatelj Matija Dedić. Trubač Branko Sterpin će u simbiozi sa saksofonistom Olegom Kireyevim predstavit melange klasičnog i autorskog jazza. Kvintet uključuje stalne članove jazz society regije – bubnjara Dušana Krajnca i basista Nenada Mirta. Jam session će po tradiciji zatvoriti Festival u kojem će nastupiti svi izvođači sa različitim kombinacijama“, navode organizatori.

Početak koncerata je u 20 sati, cijena karte je 50 kuna, na dan koncerta ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti na samom ulazu. Ulaznice se dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i online na web sajtu Pula Jazz Festivala. Organizator festivala je udruga “Kulturna inicijativa”, a sponzori su lanac hotela Arena Hospitality Group, TZ Grada Pule i Grad Pula.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum