Počela prodaja ulaznica za 67. Puli

Ulaznice za 67. Pulu u prodaji su putem mrežne stranice, dok će se info punkt na Giardinima otvoriti u subotu 22. kolovoza. Cijena ulaznica za pojedinačnu večer u Areni iznosi 25 kuna, komplet za sve večeri 150 kuna, a pogodnosti za umirovljenike, studente i višečlane obitelji ostvaruju se isključivo na info punktu uz dokaz o svom umirovljeničkom, odnosno, studentskom statusu.

Umjesto uobičajenih tjednih propusnica, studentima i umirovljenicima ove je godine omogućena kupovina pojedinačnih ulaznica po povoljnijim cijenama; 7 kuna za studente te 4 kuna za umirovljenike.

Višečlanim obiteljima omogućena je kupovina kompleta ulaznica za sve večeri po cijeni od 50 kuna (po osobi) i 10 kuna za večer (po osobi) uz predočenje odgovarajuće potvrde o obiteljskom stanju koju prilaže roditelj ili skrbnik, a izdaje nadležni odjel pri Uredu državne uprave u Istarskoj županiji.

Izuzev info punkta, koji će građanima biti na raspolaganju od 22. kolovoza do 4. rujna od 9 do 21 sat, prodajno mjesto ispred Arene bit će otvoreno od 29. kolovoza do 4. rujna od 18 sati.

„Zbog iznimne epidemiološke situacije, broj sjedala u Areni i drugim lokacijama je ograničen te preporučamo posjetiteljima da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu“, javljaju organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum