GrisiaYOUTH – special edition 2020

rok: 19.09.2020

„Ovogodišnje izdanje GrisieYOUTH, kao što nam epidemiološke prilike nalažu, održati će se u izmijenjenom izdanju. Sam koncept postava umjetničkog rada, često se shvaća “zdravo za gotovo”. Međutim, za njegovo potpuno shvaćanje i percepiranje, te približavanje publici, isti je potrebno adekvatno prezentirati kroz postav. Upravo će se time baviti radionica GrisieYOUTH 2020“, navode organizatori iz udruge Faro11.

Fokus dvodnevne radionice povodom ovogodišnje GrisieYOUTH, jest približavanje koncepta postava kao važnog aspekta pri izlaganju umjetničkog djela. Voditelj radionice, multimedijalni umjetnik Matija Debeljuh, vodit će sudionike kroz proces promišljanja prostora u odnosu na svoj rad, postav rada, te dokumentaciju procesa. Sudionici će po završetku radionice, svoje radove predstavit publici.

Poziv je namijenjen mladim novomedijskim umjetnicima koji su mlađi od 35 godina i/ili su diplomirali prije manje od 5 godina od vremena prijave. Oni mogu prijaviti svoj rad i priložiti kratku biografiju do 19. rujna 2020. na adresu ivana@faro11.com.

Radionica će bit održana 21. i 22. rujna 2020. dok je prezentacija radova predviđena za 25. rujna 2020. Broj sudionika je limitiran. Organizator pokriva troškove puta, materijalne potrebne za radionicu te dva ručka. Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila ivana@faro11.com.

Izvor

Leave a Reply


4 + = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum