Odgođeni 18. Pulski dani eseja

18. Pulski dani eseja na temu “Zbilja i sudbina književnosti”, trebali su biti održani 16. i 17. listopada, u Domu hrvatskih branitelja i Klubu hrvatskih književnika „Dr. Ljubica Ivezić“, no odgođeni su zbog trenutne situacije s koronavirusom.

“Dani će biti održani prvom prigodom, a i tekstove/eseje s temom “Zbilja i sudbina književnosti” moći ćete pročitati i u njima uživati. U petak 16. listopada, točno u podne, objavit ćemo na ovim stranicama te “fb” profilu DHK ime dobitnika/dobitnice ovogodišnje Nagrade “Zvane Črnja” za najbolju hrvatsku knjigu eseja u 2020.”, piše na službenim stranicama Istarskog ogranka DHK.
Priredio B. V.

Leave a Reply


2 + 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum