Otvoren info punkt/portirnica u Društvenom centru Rojc

Novo uređena informativna točka u Društvenom centru Rojc – info punkt (bivša portirnica) otvorena je u srijedu 7. listopada. Na otvaranju je prisutnima govorila Mirjana Radulović iz Saveza udruga Rojca koja je napomenula da će info punkt omogućiti bolju komunikaciju s korisnicima.

„Ovdje će udruge i organizacije moći dostaviti svoj promotivne materijale, ali i informirati se o aktivnostima drugih udruga i organizacija u zgradi. Na video displeju, koji će biti postavljen u hodniku, svakodnevno će se plasirati informacije o aktivnostima u Rojcu te će na taj način aktivnosti udruga biti vidljivije građanima. Na info punktu će se svaki radni dan od 9 do 21 sat nalaziti zaposlenica Saveza udruga Rojca i volonteri koji u Rojcu odrađuju svoj volonterski staž u sklopu projekta Europskih snaga solidarnosti. Domari i zaštitari također se vraćaju na svoje staro radno mjesto te smo sigurni da će stara portirnica u jednom novom obliku biti svima ugodnija i korisnija“, kazala je Radulović.

Ona je dodala da je info punkt renoviran u sklopu projekta GRAD(imo) ROJC kojeg provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu sa Gradom Pula i udrugama Zelena Istra, Merlin, Metamedij i Čarobnjakov šešir sa svrhom unapređenja modela upravljanja u DC Rojc. Projekt GRAD(imo) ROJC sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Tekst i fotografije B. VINCEK

Leave a Reply


9 − 9 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum