Predstavljanje zbirke pjesama Davora Hačića u Bujama

Predstavljanje zbirke pjesama Davora Hačića naziva “Pukotine u praznini” bit će održano u četvrtak, 15. listopada u 20 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Bujama.

„Na domaku sredine trajanja ljudskog vijeka pjesnik i kantautor Davor Hačić upravo je objelodanio svoju drugu zbirku pjesama “Pukotine u praznini” izuzetno iskreno iznoseći uzlete i padove kroz lutanja stazama svojih snova i spoznaja na granici između zanosa mladosti i života u zrelijim godinama. Zaronjen u osobna previranja, sve što ga okružuje podređeno je preispitivanju smisla ljudskog postojanja čak i kada se buni protiv samoga sebe. Stihovi ove zbirke lanac su sazdan od bljeska i tame sa srcem rasutim pučinom pjesnikovog života. Izrazito osjećajan i samozatajan, usudio se dozvoliti nam da podijelimo s njim ono što proživljava i svatko od nas, ako je iskren, pronaći će dio sebe u pjesmama koje nam dariva“, piše urednica Vedrana Štiglić Vidović.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 + = 12

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum