Počinje online izdanje Etnofilm festivala

Etno film festival ove će se godine održati online, a filmove možete besplatno gledati od 11. do petka, 13. studenog. Filmove možete gledati preko poveznice www.etnofilm.com a tema su nematerijalna kulturna baština i klimatske promjene.

Prikazat će se kolumbijsko – njemački film Razmišljajući poput planine, brazilski dokumentarac Šumski ljudi te jedan kratkometražni, Onkraj ledenjaka (Španjolska, Kirgistan, Kazahstan).

Više o filmovima pogledajte ovdje: https://www.etnofilm.com/lista-filmova/

U programu razgovoru s autorima predstavit će se Rafa Calila, autora filma “Šumski ljudi” i Alexander Hicka, autora filma “Razmišljajući poput planine”. Razgovor će moderirati Jorijn Neyrinck, ravnateljica organizacije Workshop intangible cultural heritage i Tamara Nikolić Đerić, viša kustosica i ravnateljica ETNOFILm festivala.
Razgovor s autorima održat će se 13. studenog, od 15 do 16 sati.
Za pristup Razgovoru s autorima možete se prijaviti preko sljedeće poveznice:

https://zoom.us/…/tJcrce2vrDkoHNAFsOKbyzfldDAsRCsLQalm

Priredila P. A.

Leave a Reply


6 + = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum