Popusti na ulaznice pazinskih muzeja u prosincu

U danima kada su vrata mnogih društvenih prostora i kulturnih ustanova zatvorena ili je ograničen dolazak u njih, muzeji još uvijek mogu svojim posjetiteljima pružiti osjećaj kakve takve normalnosti nudeći im određene sadržaje. Obzirom na veličinu samog prostora pazinskog Kaštela posjetitelji mogu (uz pridržavanje epidemioloških mjera) razgledati stalne postave i aktualne izložbe Etnografskog muzeja Istre i Muzeja grada Pazina.

„Tijekom mjeseca prosinca – koji slovi kao mjesec darivanja, oba muzeja odlučila su djeci pokloniti slobodan ulaz u muzeje dok su cijene ostalih pojedinačnih ulaznica snižene 50% u odnosu na redovne. Ovom akcijom želimo poticati obiteljske dolaske u muzeje te omogućiti onima koji to žele, a do sada nisu, da posjete aktualne izložbe. Što se sve može razgledati, kao i informacije o radnom vremenu, mogu se naći na web stranicama i društvenim mrežama Etnografskog muzeja Istre (www.emi.hr) i Muzeja grada Pazina (www.muzej-pazin.hr) ili dobiti pozivom na broj 052/623054 ili 052/622220“, javljau iz muzeja.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 6 = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum