Kolektivna izložba fotografija „Baranjske impresije“ u Rovinju

U Galeriji Batana Rovinj (PAG Batana) otvorena je izložba fotografija pod nazivom „Baranjske impresije“. Riječ je o kolektivnoj izložbi koja je rezultat suradnje, odnosno razmjene izložbene djelatnosti, pošto je CVU Batana imala kolektivnu izložbu „Bezvremenost“ u Belom Manastiru u ožujku 2020.

Rovinjskoj se publici predstavlja deset autora iz Baranje s ukupno 57 fotografija. Ovom izložbom klub ujedno obilježava 40 godina postojanja. Riječ je o neprofitnoj organizaciji koja okuplja zainteresirane pojedince za fotografiju, odnosno film (video), od osnovnoškolskog uzrasta do odraslih članova, potiče njihov rad, pridonosi obrazovanju voditelja i članova fotografske i filmske skupine te organizira predstavljanje i valorizaciju fotografskog i filmskog stvaralaštva članova udruge.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 − 2 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum