Online tribina MJEŠOVITA JAVNO-CIVILNA USTANOVA – OPTIMALNI MODEL UPRAVLJANJA ZGRADOM DRUŠTVENOG CENTRA ROJC

Online tribina Mješovita javno-civilna ustanova – optimalni model upravljanja zgradom Društvenog centra Rojc bit će održana u četvrtak, 28. siječnja od 12 do 14 sati putem Zoom aplikacije.

U okviru projekta GRAD(imo) Rojc, kojeg Savez udruga Rojca provodi u suradnji s Gradom Pula i pet udruga iz Rojca, izrađen je prvi Plan upravljanja, koji sadrži prijedlog novog modela sudioničkog upravljanja zgradom DC Rojc. Radi se o prijedlogu osnivanja mješovite javno-civilne ustanove čiji bi osnivači bili Grad Pula i Savez udruga Rojca.

Taj bi novi okvir osigurao sinergiju javnog i civilnog sektora i bio temelj za daljnji razvoj, inovativnost i bolje socijalne, kulturne i ekonomske rezultate društvenog centra. Novi način upravljanja trebao bi dovesti do pomaka iz trenutne faze stagnacije i nedovoljno iskorištenih potencijala, do usmjerenog razvojnog strateškog upravljanja i postizanja značajnijih dugoročnih rezultata.

Program tribine:

12;00 do 12:15 – moderatorica i uvodničarka Mirjana Radulović, Savez udruga Rojca: “Rezultati sudioničkog upravljanja DC Rojc”

12:15 do 12:30 – Vedran Horvat, Institut za političku ekologiju: “Upravljanje DC Rojc iz perspektive zajedničkih dobara i javno-civilnih partnerstava”

12:30 do 12.45 – Dušica Radojčić, Zelena Istra:  “Zašto je potreban novi model upravljanja Rojcem?”

12:45 do 13:15 – Teodor Celakoski, neovisni stručnjak: “Predstavljanje Plana upravljanja DC Rojc”

13:15 do 13:30 – Jasmina Kamber, Grad Pula: “Sljedeći koraci”

13.30 do 14:00 – diskusija

Svi zainteresirani sudjelovati na online tribini mogu putem linka koji se može pronaći na Facebook i web stranicama Saveza udruga Rojc te projekta GRAD(imo) ROJC.

Projekt GRAD(imo) ROJC provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula i udrugama Zelena Istra, Metamedij, Merlin i Čarobnjakov šešir,. Ukupna vrijednost projekta GRAD(imo) ROJC je 2.375,125,89 kuna/ 2.016,307,01 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 + 8 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum