Osnovan Radni tim za izradu Priručnika zavičajne nastave Istarske županije

Zamjenik župana koji obnaša dužnost Župana Istarske županije Fabrizio Radin donio je odluku o osnivanju i imenovanju Radnog tima za izradu rukopisa Priručnika zavičajne nastave/zavičajnosti na području Istarske županije.

Radni tim čine koordinatorica Dijana Muškardin, te članovi Igor Jovanović, Gordana Peteh, Karmen Uljanić i Marina Paoletić. Koordinatorica Radnog tima će koordinirati rad članova Radnog tima u cilju izrade i predaje u zadanom roku rukopisa Priručnika zavičajne nastave/zavičajnosti na području Istarske županije, a prema uputama naručitelja i utvrđenom konceptu Radnih skupina za implementaciju zavičajne nastave na području Istarske županije.

Članovi Radnog tima će sukladno pravilima struke, utvrđenom konceptu Radnih skupina i uputama naručitelja, pripremiti rukopis Priručnika u zadanom roku. Istarska županija će, kao naručitelj, sa koordinatoricom i članovima Radnog tima sklopiti odgovarajuće Ugovore o autorskom djelu.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 6 = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum