Čak devet kandidata za umjetničkog ravnatelja Pulskog filmskog festivala

Iz Javne ustanove Pula Film Festival javljaju da je temeljem raspisanog Javnog poziva za isticanje kandidature za umjetničkog ravnatelja Pulskog filmskog festivala, objavljenog 25. siječnja i zaključenog 15. veljače, pristiglo ukupno devet prijedloga sljedećih prijavitelja: Igor Galo, Ozren K. Glaser, Zdenka Gold, Željko Luketić, David Lušičić, Pavo Marinković, Paola Orlić, Sergej Stanojkovski i Zlatko Vidačković.

Sjednica Festivalskog vijeća, na kojoj će se razmatati pristigle prijave, održat će se početkom ožujka, a nakon pribavljenog prethodnog  mišljenja Festivalskog vijeća, sukladno Pravilniku o statusu i financiranju Pulskog filmskog festivala,  ministrica kulture i medija imenovat će umjetničkog ravnatelja/icu.

Priredio B. V.

Leave a Reply


1 + 8 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum