Besplatna radionica istraživačkog novinarstva i doku filma

U organizaciji HRCIN-a (Hrvatskog centra za istraživačko novinarstvo) i Blanka uskoro u Zagrebu kreće besplatna radionica istraživačkog novinarstva i doku filma. Radionica počinje 11. svibnja, a prijave se primaju do 6. svibnja 2021.

Radionica će se održavati utorcima od 19-20.30h u Zagrebu te preko online platforme Webex. Radionica je namijenjena studentima i novinarima koji grizu na istraživačko novinarstvo i film. Prima se do osmero polaznika. Voditelji radionice su: Saša Paparella, Hrvoje Appelt i Dario Juričan.

Radionica je praktičnog tipa, uključuje puno zadataka i pripremu za rad na doku filmu istraživačkog karaktera. Radionica spaja najbolje od novinskog istraživačkog rada i doku filma.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 1 = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum