Panel diskusija „Ususret novoj kulturnoj strategiji Istarske županije“ s pročelnikom Vladimirom Torbicom

Panel diskusija djelatnika u kulturi s Vladimirom Torbicom, pročelnikom za kulturu i zavičajnost Istarske županije na temu „Ususret novoj kulturnoj strategiji Istarske županije“ bit će održana u srijedu, 16. lipnja s početkom u 13 sati u pulskom Circolu Zajednice Talijana. Diskusiju će moderirati Irena Boljunčić Gracin.

Susret organizira IKA-Istarska kulturna agencija u partnerstvu s HUIU-Hrvatskim udruženjem interdisciplinarnih umjetnika.

„Istarska kulturna strategija 2 (IKS 2) kreirana je za razdoblje od 2014. do 2020. godine te je u najavi izrada nove strategije za naredno razdoblje. Tijekom razgovora s pročelnikom UO za kulturu i zavičajnost, osvrnut ćemo se na samu provedbu ove strategije; što se uspjelo provesti i koji su rezultati provedbe, odnosno jesu li ti rezultati doprinijeli razvoju kulture i umjetnosti u županiji. Razgovarat ćemo i o sustavu dodjele potpora putem natječaja za Javne potrebe u kulturi Istarske županije te prati li taj sustav smjernice propisane IKS-om. Osvrnut ćemo se i na trenutno stanje sektora obzirom na krizu s kojom se suočavamo te moguće programe oporavka sektora“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 3 = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum